Mys fredag!

Har varit dåligt på att uppdatera men var sjuk och väldigt dålig ett tag. Men nu är jag på benen igen!
Jag har det lite lyx nu då Tess har jappe onsdag-lördag skönt och väldig kul :)
Min lilla hemlis är att vi skaffat katt! Trodde jag aldrig vi skulle göra då jag är katt rädd men går väldig bra med våran smulan! Hon är tre år gammal och väger 1,7 kg väldigt liten kan dö söt :)
Just det har börja rensa bland alla mina hästsaker mycket ska bort nu!


Sjuk

Då jag har blivit sjuk och fått antibiotika så kanske den hemlisen jag tänkte släppa dröjer ett tag till. Nu tillbax till sängen. Hoppas jag mår bättre imorn då jag måste till stallet och pussa på min älskling.


Trött och sliten tjej

Är så trött så det inte finns, pappsen har blivit sjuk så fick ringa tess och fråga om jag fick sova på hennes soffa inatt. Jätte snällt av henne att låna ut soffan till mig men sov inte super bra. Sen va det bara att gå upp och åka till jobbet vid 7. Det här kommer bli en lång dag men snart har jag lång ledig som tur är :) tänkte lägga upp lite bilder från när vi löshoppa förra lördagen men verkar inte funka från jobb-datan

Hoppasan!

Jag har en stor bomb jag kommer släppa nu i veckan, tror det blir på onsdag. Något jag aldrig trodde skulle hända men hoppsan det ska vist hända mig. Nervös och lite rädd men det ska nog gå bra. Så håll ut om ni är nyfikna ;)


RSS 2.0